Приятно съм изненадан от дисциплината на съгражданите ми, от самоконтрола,

...
 Приятно съм изненадан от дисциплината на съгражданите ми, от самоконтрола,
Коментари Харесай

Кметът на Перник: И това ще мине!

 

Приятно съм сюрпризиран от дисциплината на съгражданите ми, от самоконтрола, който демонстрират, макар доста тествания, през които минахме. Това съобщи кметът на Перник Станислав Владимиров по Канал 3. Той сподели, че има тарикати, които се пробват да прескочат възбраните, само че множеството перничани демонстрират невиждана взаимност, а младите са създали дарителска акция, която е обединила стотици хора. Вижте по какъв начин всеки ден колоните от коли пълзят към София, само че няма нито нервност, нито клаксони, хората знаят, че ограниченията са за тяхното здраве, добави градоначалникът.

Кметът на Перник сподели, че не са съумели да се зарадват водата, която е пристигнала с новите тръби, само че увери, че най-голямата водна реорганизация е в ход и че занапред нататък, даже язовир „ Студена “ да не бъде ръководена задоволително съзнателно, градът в никакъв случай няма да изпадне в ситуацията от края на предходната година.

Той съобщи, че ограниченията, които Националния щаб е подхванал, са навременни и са ни дали преимущество пред доста други страни. Сега обаче е значимо по какъв начин държавнически ще подходим, с цел да продължим напред.

И това ще мине, сподели кметът решително, макар всичките неволи, които сполетяха Перник от месеци наред. Предизвикателствата ни накараха да не обръщаме внимание на дребнотемието, съобщи още той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР